fbpx
Політика

Вибори в Росії. Космонавти-громадяни РФ проголосують з орбіти

 Російські космонавти Олександр Місуркін, Федір Юрчихін і Павло Виноградов сьогодні, 8 вересня, в єдиний день голосування, також зможуть проголосувати. Для того, щоб зробити свій вибір , космонавтам не доведеться спускатися на Землю – проголосувати вони зможуть прямо з орбіти.

За попередньою інформацією, космонавти будуть учасниками виборів у мери Москви і губернатора області. Справа в тому, що голосувати громадяни РФ, що знаходяться в космосі, будуть через довірену особу Дмитра Жукова.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

О 16:10 за мск почнеться сеанс зв’язку з космонавтами. Голова виборчої комісії міста Корольов Дмитро Жуков під час відеозв’язку з МКС, яка буде організована з великого залу Центру управління польоту, повідомить космонавтам про кандидатів на пост губернатора і мера. Після цього співробітник виборчої комісії піде в кімнату, де пройде конфіденційний сеанс зв’язку вже з кожним космонавтом окремо. Саме в цей час вони повідомлять Жукову про свій вибір. Після прийняття інформації Жуков повернеться в зал, заповнить бюлетені і опустить їх в урну .

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Відзначимо, що сьогодні, 8 вересня, жителі столиці обиратимуть мера міста вперше за останні десять років.

За матеріалами: kp.ru

Читайте також: