fbpx
Спорт

US Open. 8 вересня жіночий фінал Вікторія Азаренко – Серена Вільямс

 Визначилися учасниці жіночого фіналу на Відкритому чемпіонаті США. У головному поєдинку US Open зіграють представниця Білорусі Вікторія Азаренко і американка Серена Вільямс. Обидві тенісистки сильні і належать до лідерів світового жіночого тенісу. І Азаренко, і Вільямс впевнено виграли свої півфінальні поєдинки. Представниця Білорусі Вікторія Азаренко 6:4 і 6:2 обіграла італійку Флавію Пьянетту, а Серена Вільямс 6:0 і 6:2 розібралася з китайською тенісисткою Лі На.

 Азаренко і Вільямс раніше неодноразово зустрічалися один з одним в різних тенісних турнірах. Відзначимо, що в 2013 році представниця Білорусі двічі вже обігравала американку, а всього тенісистки тричі протистояли одна одній в поточному році.

 «Вона так близька і так далека одночасно», – каже Серена Вільямс про свою можливу перемогу на US Open. «Мені потрібно буде перемогти прекрасного гравця і зіграти в приголомшливий теніс», – зазначає Серена Вільямс і додає, що проти неї Вікторія Азаренко «завжди грає у свій найкращий теніс».

 Вікторія Азаренко говорить про те, що щаслива від свого виходу у фінал US Open. Суперництво з Сереною Вільямс у фіналі Вікторія Азаренко назвала «приголомшливою можливістю», про яку мріє кожен тенісист, – «зіграти у фіналі US Open проти кращого гравця в світі». «Серена – видатна тенісистка, краща за всю історію тенісу», – підкреслює Вікторія Азаренко.

 Нагадаємо нашим читачам, що жіночий фінал на US Open буде зіграний у неділю, 8 вересня, а сьогодні любителів тенісу на Відкритому чемпіонаті США очікують два суперпоєдинки. У чоловічих півфіналах серб Новак Джокович спробує зупинити переможну ходу на US Open швейцарця Станісласа Варвінкі, а в іншому поєдинку на корті зійдуться Рішар Гаске, який представляє Францію та іспанець Рафаель Надаль.

 За матеріалами: eurosport.ru Фото: Reuters

Читайте також: