fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «У Львові відчувається, що ніхто не байдужий до збірної», – Селезньов

 Нападаючий збірної України та «Дніпра» Євген Селезньов поділився своїми враженнями від історичного матчу проти Сан-Марино.

 Бомбардир зазначив, що після рекордного рахунку 9:0 його переповнюють емоції. Однак, додав Селезньов, потрібно працювати далі і налаштовуватися на 3 очки з Англією.

 «Якщо ми не зіграємо гідно з англійцями і не обіграємо їх, то який сенс у цій перемозі над Сан-Марино?» , – міркує Селезньов.

 На питання про те, чи особлива атмосфера у Львові, Євген Селезньов відповів: «Поза сумнівом. Тут завжди приємно грати, відчувається, що ніхто дійсно не байдужий до збірної».

 Форвард впевнений, що у збірної України багато козирів, які дозволять їй обіграти Англію: «За рахунок колективної роботи, за рахунок почуття обов’язку перед країною, за рахунок вболівання!».

 Крім того, Євген Селезньов відзначив, що в другому таймі намагався берегти сили на матч з Англією і вберегти себе від травми.

 Додамо, що своїми враженнями про поставлений рекорд «синьо-жовтих» у матчі з Сан-Марино поділився і капітан збірної України Анатолій Тимощук.

 Зокрема, капітан повідомив, які емоції переповнюють команду після такої видовищної і легкої перемоги: «Емоції чудові, добре, що поставили рекорд і забили багато м’ячів, а також порадували вболівальників».

 Тимощук нагадав, який у збірної України наступний матч. Тому, вважає капітан, команді потрібно швидше забути про вчорашню ейфорію, відновитися і серйозно налаштовуватися на матч проти Англії.

 «Напевно, це вирішальний поєдинок для збірної України у всьому відбірковому циклі», – упевнений Тимощук.

 За його словами, всі чудово розуміють, що зараз означає для України збірна Англії. Команда ставить перед собою завдання перемогти у матчі і зробити все можливе, щоб вийти з 1- го місця в групі.

 За матеріалами: football.ua

Читайте також: