Мадонна: «Сполучені Штати, відчепіться від Сирії!»

 Скандальна американська співачка Мадонна, яка давно славилася своєю активною громадянською позицією, обурена можливим вторгненням армії США до Сирії.

 У своєму Instagram поп-зірка закликала владу Сполучених Штатів триматися подалі від країни, очолюваної Башаром Асадом. Як повідомив портал INS, Мадонна виклала в Instagram фото намальованого від руки плаката з написом: "Сполучені Штати, відчепіться від Сирії! Заради всього людства!" і напередодні дана фотографія викликала схвалення більш ніж у 28 тисяч передплатників Мадонни.

 Як відомо, Мадонна, яка є найвисокооплачуванішою знаменитістю за версією журналу Forbes, стала далеко не єдиною світовою зіркою, яка виступила проти військової кампанії Америки в Сирії. Раніше свою підтримку Сирії відкрито висловив Новак Джокович, перша ракетка світу. Сербський тенісист, свого часу пережив бомбардування Белграда військами НАТО, назвав війну найстрашнішою річчю для людства.

Related Post

 Відповідно до недавнього дослідження, вже понад 605 тисяч користувачів соцмереж з різних країн засудили можливе втручання американців у справи жителів Близького Сходу.

Мадонна: «Сполучені Штати, тримайтесь подалі від Сирії!» (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Leave a Comment