fbpx
Спорт

Віктор Янукович привітав збірну України з перемогою над Сан-Марино

 Вчорашня яскрава перемога української збірної над командою Сан-Марино стала найбільшою за всю історію участі «синьо – жовтої» дружини у різних змаганнях. Нагадаємо, що вчора ввечері в рамках відбору на чемпіонат світу-2014 підопічні Михайла Фоменка виграли у збірної Сан-Марино з рахунком 9:0.

 З перемогою збірну України привітав голова держави Віктор Янукович. У привітанні президента України сказано наступне: «Щиро вітаю тренерів і гравців національної збірної України з футболу з переконливою перемогою над збірною Сан-Марино у відбірковому матчі до чемпіонату світу 2014 року».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Президент України також висловив сподівання, що українська футбольна збірна і надалі буде перемагати і цим стверджувати позитивний імідж українського футболу в світі.

 Віктор Янукович підкреслив, він упевнений, що «завдяки наполегливості, лідерському характеру, індивідуальній майстерності гравців і тренерському таланту ви будете й надалі підкорювати спортивні вершини».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадаємо, що свій наступний матч у рамках відбору на чемпіонат світу-2014 збірна України зіграє найближчм вівторком у Києві зі збірною Англії.

 За матеріалами: sport.ua

Читайте також: