fbpx
Футбол

Ібрагімович: “Гвардіола – боягуз”

 Британські засоби масової інформації представили деякі вирізки з біографії форварда збірної Швеції Златана Ібрагімовича.

 «Морінью був людиною, за якe я хотів померти. Він працює в два рази важче, ніж всі інші. Він просто дихає і живе футболом 24 години на добу, сім днів на тиждень. У своєму житті я жодного разу не зустрічав тренера, з таким знанням суперників. Йому відомо абсолютно все, аж до розміру взуття третього голкіпера суперника», – заявив Ібрагімович.

 «Щодо Гвардіоли, то я перестав з ним спілкуватися після відходу з «Барселони». Це відбулося практично відразу. Я очікував хоч якихось слів від Пепа, однак він виявився безхребетним боягузом. Спочатку я був захоплений перебуванням в Барселоні, однак потім зміг розгледіти в Мессі, Хаві та Іньєсті звичайних школярів. Вони ніколи не задавали питань, хоч і не завжди все розуміли. Як на мене – це просто смішно», – додав швед.

 Нагадаємо, що Златан Ібрагімович в даний момент є гравцем французького ПСЖ, у складі якого в минулому році він став чемпіоном Франції. Щодо Гвардіоли, то він є головним тренером мюнхенської «Баварії».

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: