fbpx
Спорт

Євробаскет-2013. 6 вересня збірна України зіграє з Німеччиною

Сьогодні, у п’ятницю, 6 вересня, збірна України зіграє свій черговий поєдинок на Євробаскеті. Сьогоднішнім суперником української команди буде збірна Німеччини. Чи зможе збірна України з баскетболу здобути третю перемогу поспіль на турнірі? На це питання ми отримаємо відповідь сьогодні, а результат поєдинку Німеччина – Україна складно прогнозувати, оскільки українська команда здивувала на Євробаскеті – 2013 багатьох фахівців, причому здивувала в хорошому сенсі цього слова.

Нагадаємо, що збірна України з баскетболу зіграла на турнірі вже два матчі і обидва виграла. Спочатку збірна України з рахунком 58:57 переграла Бельгію, добувши перемогу в кінцівці поєдинку, за кілька секунд до фінальної сирени. Пух Джеггер тоді не тільки забив такі потрібні «два очки», а й заробив на собі фол, а потім послав з лінії штрафних у кошик м’яч, який і став для України переможним.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Вчора збірна України знову перемогла. З рахунком 74:67 була обіграна збірна Ізраїлю, а сам матч може був би не таким важким як проти бельгійців, але переживати за Україну уболівальникам все одно довелося.

Крім поєдинку Україна – Німеччина на Євробаскеті – 2013 сьогодні будуть зіграні також наступні матчі:

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Група B: Чорногорія – Боснія і Герцеговина

Група A: Бельгія – Великобританія

Група B: Латвія – Литва

Група A: Франція – Ізраїль

Група B: Македонія – Сербія

Читайте також: