fbpx
Футбол

«Що буде далі з “Арсеналом” – невідомо», – Ващук

Спортивний директор київського «Арсеналу» Владислав Ващук не вірить, що c колишнім керівництвом «канонірів» буде знайдено компроміс.

«Починаючи роботу в "Арсеналі" і уявити не міг, що мені доведеться занурюватися в юридичні тонкощі. Хотілося зосередитися на футбольних нюансах, а бачите, як у результаті вийшло», – заявив Ващук.

Він розповів, що клуб ще не отримав документи на право володіння від колишнього власника «Арсеналу» – Вадима Рабиновича. Крім того, безпосередньо з новим керівництвом Арсеналу він вже давно не спілкувався. За його словами, це відбувається або через прес -службу, яка випускає акуратні і « обтічні» релізи, або через директора Віктора Головка.

«З таким станом речей майбутнє у цієї команди не проглядається», – упевнений Ващук.

За його словами,  для президента Олександра Онищенка немає сенсу розподіляти фінанси, не будучи офіційним власником "Арсеналу".

На думку Ващука, Онищенко виконав усі свої зобов’язання перед клубом. Тепер, для відновлення фінансування «Арсеналу», Онищенко повинен отримати документи від Вадима Рабиновича або розуміти, що «процес з передачею клубу йде, а діалог реальний».

«Сьогодні такого відчуття ні у мене, ні у Олександра Романовича немає», – стверджує спортивний директор.

Крім того, дуже хотілося б отримати консультацію від керівництва ФФУ. Зрештою, зараз на кону існування футбольного клубу, який цілком міг би розвиватися, а замість цього «засів на мілині». Клуб цілком міг би займатися і більш серйозними речами – будувати свою базу, зайнятися зведенням клубного стадіону і розвитком дитячо -юнацької школи.

«Як реагують футболісти? Болісно. Вони переживають. Як і тренери, а також всі співробітники адміністративного штабу клубу. До 6 вересня команда буде працювати в Щасливому. Що буде далі – невідомо», – підсумував Ващук.

За матеріалами: sport -express.ua

Читайте також: