fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Уряд Сирії буде платити гроші за упіймання іноземців, які воюють за повстанців

 Сирійський уряд вперше за останні два з половиною роки громадянської війни прийняв рішення винагороджувати тих громадян, які допоможуть в затриманні іноземців, які воюють на боці повстанців. Про це повідомляє сирійське телебачення.

 Згідно з отриманою інформацією, за самостійне упіймання повстанців платитимуть 500 тисяч сирійських фунтів, що в перекладі на долари складе близько 4 тисяч. Проте варто відзначити, що на «чорному ринку» місцеву валюту розміром 500 тисяч можна буде обміняти всього лише на 2,5 тисячі доларів.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

 Також стало відомо, що громадянам, які нададуть сприяння в затриманні іноземних повстанців, буде забезпечена повна конфіденційність. Влада Сирії пообіцяла звільнити сирійців – учасників повстанських формувань, якщо вони погодяться розповісти інформацію, яка допоможе в упійманні їх соратників.

 Нагадаємо, що з весни 2011 року в Сирії триває збройне протистояння опозиції і влади. Опозиціонери вимагають відставки президента, звинувачуючи його та урядові сили в масових звірствах щодо мирних жителів.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

 За матеріалами: rbc.ru

Читайте також: