fbpx
Політика

Уряд займається установкою засобів спостереження на трасах – Азаров

 Користувачі соціальної мережі Facebook запропонували прем’єр-міністру Миколі Азарову організувати масову установку приладів фото-і відеофіксації порушень на дорогах, щоб звести до мінімуму випадки корупції у цій галузі.

 Голова уряду, своєю чергою, зазначив, що це правильна пропозиція, і повідомив, що в Україні зараз займаються цим питанням. При цьому він визнав, що реалізація даного плану відбувається не в тому обсязі, в якому хотілося б, пославшись при цьому на брак ресурсів.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Ви абсолютно правильно радите встановлювати на трасах по вулиці засоби спостереження і фіксації про порушення правил дорожнього руху. І ми цим займаємося. Знову ж, не в тому обсязі, в якому хотілося б. І все це, по-перше, знову пов’язано з нестачею ресурсів, по-друге, з необхідністю закуповувати всі ці прилади по імпорту», – написав він.

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

 При цьому Микола Азаров вважає, що куди простіше буде вирішити цю проблему, якщо організувати виробництво необхідних матеріалів і товарів на вітчизняних виробництвах.

Читайте також: