fbpx
Право

Тимошенко ніхто не ображає – тюремники

 У зв’язку з даними, які опублікував Європейський комітет проти тортур (ЄКПТ), у Державній пенітенціарній службі України також прийняли рішення прокоментувати ситуацію у справі про побиття Юлії Тимошенко.

«Щодо скарг на неякісну та неадекватну медичну допомогу, надану Юлії Тимошенко, Європейський суд ухвалив, що влада надала ефективну, комплексну і прозору медичну допомогу», – повідомляється в офіційній позиції ДПтСУ, яка розміщена на сайті Комітету .

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Крім цього, у відомстві також зазначають, що питання про застосування фізичної сили до Тимошенко з боку персоналу 20 квітня 2012 року, а також питання про надання неадекватної медичної допомоги були предметом розгляду в Європейському суді з прав людини.

«Європейський суд констатував, що порушень за статтею 3 Конвенції про захист прав людини та основних свобод не було», – підкреслили в Державній пенітенціарній службі України.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Відзначим , що нещодавно з’явилася інформація про те, що екс -прем’єр Юлія Тимошенко буде відправлена ​​на лікування за кордон.

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: