fbpx
Економіка

Працівники податкової розповіли Іво Бобулу про останні зміни в наданні адміністративних послуг

 Нещодавно ДПІ у Голосіївському районі відвідав чудовий співак і талановитий композитор – народний артист України Іво Бобул. Причиною візиту стала потреба в отриманні довідки про джерела і суми доходів. Разом з тим Іво Бобул поцікавився останніми змінами в податковій з надання адміністративних послуг та оновленням електронних сервісів – чим і залишився здивований.

 "Робота відомства цілком і повністю спрямована на налагодження партнерських відносин – і це помітно. Тут дійсно відчуваєш себе максимально комфортно. Одним словом – податкова працює як єдиний механізм, спрямований на благо держави, до того ж формує і виховує у кожного громадянина поняття податкової культури", – поділився враженнями гість.

Читайте також:  Великий виробник зброї з Чехії хоче інвестувати "сотні мільйонів євро" в Україну

 Нагадаємо, що кожна фізична особа може отримати відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми і джерела своїх доходів за місцем проживання або за місцем отримання доходів, або за місцезнаходженням іншого об’єкта оподаткування. Для отримання відповідної послуги необхідно надати паспорт громадянина України і заяву (форма заяви наведена у додатку 13 до Положення 1147).

 Вказану інформацію можна отримати за довіреністю від фізичної особи, засвідченої в нотаріальному порядку. Звертаємо увагу, що у договорі доручення або у виданій на підставі договору довіреності мають бути чітко визначені юридичні дії, які має вчинити повірений. Дії, які має вчинити повірений, мають бути правомірними, конкретними і здійсненними (ст. 1003 Цивільного кодексу України) і відповідати пунктам 70.8 , 70.9 ст. 70 Податкового кодексу України.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

 Отже, шановні громадяни, для отримання даної послуги звертайтеся в ЦОПП за адресою: м. Київ, вул. Жилянська 23. вікно 7,8. Години прийому: щоденно з 9-00 до 20-00, субота з 9-00 до 16-00 .

 За матеріалами: ДПІ у Голосіївському районі

Читайте також: