fbpx
Футбол

Ліга Європи. «Тун» прийме «Динамо» на поле зі штучним покриттям

 Офіційний сайт швейцарського футбольного клубу «Тун» повідомляє, що всіх своїх суперників по Лізі Європи клуб прийме на своєму стадіоні «Арена Тун», який вміщує 10000 глядачів. Нагадаємо, що «Тун» за підсумками жеребкування став суперником київського «Динамо» в груповому раунді Ліги Європи.

 Відкриття футбольного стадіону «Арена Тун» відбулося 9 липня 2011 і завершилося товариським матчем, який провели клуби «Тун» і «Кельн». Зазначимо, що матч-відкриття «Арени Тун» закінчився нічиєю 2:2. Повідомляється також, що на футбольному полі покладено штучне покриття.

 Додамо, що крім спортивних подій «Арена Тун» активно використовується в якості головного концертного майданчика міста. Колоритність стадіону додає чудовий вид на Альпійські гори, який відкривається прямо з трибуни стадіону. Повідомляється також, що до складу «Арени Тун» входить і великий торговий центр.

 Нагадаємо, що ще 3 серпня 2005 швейцарський «Тун» приймав київське «Динамо» в рамках матчу 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Тоді матч пройшов на стадіоні «Стад де Свісс Ванкдорф» (Берн).

 За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: