fbpx
Футбол

Мілевський став гравцем “Газіантепспора”

 Сьогодні, 6 вересня, стало відомо про те, що український футболіст підписав контракт з турецьким клубом «Газіантепспор». Як повідомляє офіційний сайт команди, Мілевський підписав контракт терміном на три роки. Також стало відомо, що виступати Артем буде під номером 77.

 Нагадаємо, що Артем Мілевський близько року перебував без «великого» футболу, перебуваючи у розташуванні дубля київського «Динамо». Основною причиною знаходження в дублі є непрофесійне ставлення футболіста до справи, яке спричинило за собою сварку між гравцем і головним тренером команди Олегом Блохіним.

 Вчора, 5 серпня, офіційний сайт київського «Динамо» повідомив про те, що Артем Мілевський отримав статус вільного агента. Таким чином, українець дістався турецькій команді абсолютно безкоштовно. Що стосується зарплати Мілевського в Туреччині, поки нічого не відомо. Раніше повідомлялося, що Артем отримає чотири мільйони доларів за 3 роки, проведених в команді.

 Відзначимо, що новий клуб Артема Мілевського в даний момент знаходиться на дні турнірної таблиці, маючи у своєму активі лише одне очко після трьох матчів.

 За матеріалами: news.sport – express.ru

Читайте також: