Для офіційної фотографії G20 між Путіним і Обамою поставили президента Індонезії

 Сьогодні, 6 вересня, учасники саміту «Великої двадцятки» взяли участь у традиційній фотосесії, яка була організована на площі перед Костянтинівським палацом в Стрельні.

 Всі 34 учасники зустрічі – голови національних делегацій та міжнародних організацій, серед яких було лише п’ять жінок, – вишикувалися в три ряди на спеціальному подіумі поруч з пам’ятником Петру Першому. Фотографам довелося чимало потрудитися, так як під час зйомки несподівано виглянуло яскраве сонце.

 Місце кожного учасника саміту на груповому фотознімку було визначено організаторами. На подіумі встановили прапори держав – учасників саміту, і члени делегацій мали стати поруч з ними. У першому ряду, між російським і американським прапорами виявився прапор Індонезії, відповідно, на груповому знімку між Володимиром Путіним і Бараком Обамою відображений Сусіло Бамбанг Юдхойоно.

Related Post

 Майже всі учасники фотосесії були одягнені в темні костюми. Яскравими плямами виділялися лише жакети президента Республіки Кореї Пак Кин Хе, федерального канцлера Німеччини Ангели Меркель, президента Бразилії Ділми Роуссеффа і головний убір прем’єр – міністра Індії Манмохана Сінгха .

 За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Leave a Comment