fbpx
Новини світу

Для офіційної фотографії G20 між Путіним і Обамою поставили президента Індонезії

 Сьогодні, 6 вересня, учасники саміту «Великої двадцятки» взяли участь у традиційній фотосесії, яка була організована на площі перед Костянтинівським палацом в Стрельні.

 Всі 34 учасники зустрічі – голови національних делегацій та міжнародних організацій, серед яких було лише п’ять жінок, – вишикувалися в три ряди на спеціальному подіумі поруч з пам’ятником Петру Першому. Фотографам довелося чимало потрудитися, так як під час зйомки несподівано виглянуло яскраве сонце.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Місце кожного учасника саміту на груповому фотознімку було визначено організаторами. На подіумі встановили прапори держав – учасників саміту, і члени делегацій мали стати поруч з ними. У першому ряду, між російським і американським прапорами виявився прапор Індонезії, відповідно, на груповому знімку між Володимиром Путіним і Бараком Обамою відображений Сусіло Бамбанг Юдхойоно.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Майже всі учасники фотосесії були одягнені в темні костюми. Яскравими плямами виділялися лише жакети президента Республіки Кореї Пак Кин Хе, федерального канцлера Німеччини Ангели Меркель, президента Бразилії Ділми Роуссеффа і головний убір прем’єр – міністра Індії Манмохана Сінгха .

 За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: