fbpx
Спорт

Девід Хей і Тайсон Ф’юрі: чергові «шпильки» на адресу один одного

28 вересня в Манчестері на ринг вийдуть два британських боксери – Тайсон Ф’юрі і Девід Хей. І чим ближче їх протистояння, тим цікавішими стають заяви, що звучать з вуст боксерів. Обидва британці вже встигли привчити любителів боксу до скандальності.

«Готуюся знищити Тайсона Ф’юрі», – заявив Девід Хей, який вважає, що прийшов час довести всьому світу, що Тайсон Ф’юрі «всього лише посміховисько». «Я реально крутий», – говорить Девід Хей і зазначає: «Я вигравав багато чемпіонських титулів, а він ніколи не вигравав і ніколи не виграє». Ось так безапеляційно оцінює Девід Хей свого суперника. Девід Хей також заявляє про те, що вже не може дочекатися поєдинку проти свого співвітчизника . Боксер говорить про те, що його тренувальний процес проходить відмінно, а спаринги проходять просто фантастично. «Я вже не можу дочекатися моменту, коли переберуся через канати, щоб знищити Тайсона Ф’юрі», – підкреслив Хей.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Не залишився в боргу і Тайсон Ф’юрі, який напередодні свого поєдинку проти Девіда Хея в черговий раз згадав Кличка, тільки от не зовсім зрозуміло якого саме з українців згадав у своїх коментарях британець. «Я хочу , щоб мене пам’ятали за більше – за перемогу над Хеєм, а потім над Кличком. Пам’ятали, як чемпіона світу. Як члена Залу Слави Боксу. Як Божу людину», – наводять сьогодні ЗМІ слова Тайсона Ф’юрі.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: