fbpx
Шоу-бізнес

Алек Болдуін буде вести власне шоу

 В ефірі американського телеканалу MSNBC стартує авторське шоу голлівудського актора Алека Болдуїна. Пілотний показ відбудеться вже в жовтні, і при вдалому рейтингу проект може стати довготривалим. Годинна програма під назвою "Пізно ввечері з Алеком Болдуіном" буде присвячена, в основному, питанням політики та культури.

 Раніше Алек Болдуін вже пробував себе в якості ведучого, в тому числі і в радіоефірі. У 2011 році він вів на нью – йоркськк радіопередачу "Ось, в чому справа", в якій брав інтерв’ю у відомих політиків, акторів та інших знаменитостей. Торік Болдуін виступав в якості ведучого популярного вечірнього шоу "У суботу ввечері в прямому ефірі" на телеканалі NBC.

 "Після двох сезонів роботи на радіо я дуже полюбив вести шоу, в рамках якого маю можливість розмовляти з розумними і талановитими людьми на самі різні теми. І я вдячний MSNBC за те, що він допоміг мені організувати схожу передачу на телебаченні", – підкреслив актор.

 Професійна кар’єра Алека Болдуїна почалася ще в 1963 році, і зараз його фільмографія налічує понад 60 фільмів. Серед найвідоміших – «Полювання за "Червоним Жовтнем"», «Звичка одружуватися», «Прості складності», «Аферисти: Дік і Джейн розважаються» і «Відступники». Протягом 13 років Алек Болдуін знімався в одному з найпопулярніших серіалів американського телебачення – "Студія 30". На велике розчарування телеглядачів у січні поточного року на екрани вийшов останній епізод. Ця робота принесла акторові дві премії "Еммі", три "Золотих глобуси" і сім нагород Гільдії кіноакторів США.

 Від шлюбу з актрисою Кім Бейсінгер у Болдуіна є 17 -річна дочка Айрленд. У цьому серпні 55-річний актор знову став батьком – його дружина Хіларі народила дочку Кармен. Брати Алека – Вільям, Деніел і Стівен Болдуін – теж актори.

 За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: