Microsoft може показати нові планшети в жовтні

 Незважаючи на те, що дебют компанії Microsoft на ринку планшетів, м’яко кажучи, не вдався, IT -гігант не має наміру здаватися, і вже в цьому році представить оновлену версію своїх гаджетів.

 Як повідомляють західні ЗМІ, два нових планшети можуть бути представлені вже 18 жовтня, в той же день, коли Microsoft покаже оновлену версію Windows. З чуток, топовий планшет, він же Microsoft Surface Pro 2, отримає процесор Intel Core i5 Haswell, завдяки чому зможе ще довше працювати від заряду. Передбачається, що автономність пристрою зросте з 3-4 годин до 6-7 годин. Крім того, в планшеті буде збільшений і об’єм оперативної пам’яті – з 4 Гб до 8 Гб.

 Втім, ЗМІ вважають, що, можливо, буде представлено взагалі дві версії за обсягами оперативної пам’яті.

 Дизайн планшета залишиться колишнім, хоча його підставка буде дещо відрізнятися – замість одного фіксованого положення, будуть доступні два.

Related Post

 Друга модель, Microsoft Surface 2, також буде мати схожий з першою моделлю дизайн і підставку, але при цьому буде працювати на базі процесора NVIDIA Tegra 4.

 При цьому поки що невідомо, чи буде планшет так само, як і колишня версія, працювати під урізаною версією Windows або нарешті обзаведеться повноцінною операційною системою.

 Також ніхто не знає, якою буде вартість планшетів. Цілком можливо, що Microsoft все ж знизить їх вартість на тлі провалу попередніх моделей.

Leave a Comment