ЧС з легкої атлетики. Анна Мельниченко завоювала для України першу золоту медаль!

  На чемпіонаті світу з легкої атлетики, що проходить в Москві, представниця української збірної Анна Мельниченко стала переможницею у семиборстві! Таким чином, в України на світовій першості є перша медаль, і відразу золота. Браво, Анно Мельниченко!

 Можна сказати, що сьогоднішня перемога стала логічним завершенням лідерства, яке українка захопила в загальному заліку семиборства ще кілька днів тому. Сьогодні на заключному 800-метровому етапі українці важливо було не програти визначений час Бріан Тісен Ітон, що Анні Мельниченко вдалося зробити. Як підсумок, золото чемпіонату світу.

Related Post

 Цікаво, що чемпіонці світу Анні Мельниченко ні в одному з видів семиборства не вдавалося посісти перше місце. У бігу на 100 метрів з бар’єрами українка була другою, у штовханні ядра – восьмою, у стрибках у висоту – п’ятою, на 200-метрівці – четвертою, а у стрибках у довжину – третьою. Зазначимо, що в змаганнях з метання списа Анна Мельниченко взагалі була 16-ю. У сьогоднішньому забігу на 800 метрів Анна Мельниченко посіла сьоме місце, а в підсумку українка набрала 6586 очок.

 Такий підсумковий результат дозволив Анні Мельниченко стати чемпіонкою світу і принести Україні першу медаль на змаганнях у Москві.

Leave a Comment