fbpx
Футбол

Футболісти російської збірної готуються до матчу з Люксембургом

Футболісти російської збірної готуються до матчу з Люксембургом і проводять останні тренування перед важливим матче, який буде проходити в рамках відбіркового туру чемпіонату світу з футболу-2014.

Як відзначають спортивні оглядачі, суперник у росіян не найнебезпечніший, збірна Люксембургу вважається відвертим аутсайдером, та й той факт, що гра проходитиме на своєму полі, є для росіян додатковим бонусом.

Зустріч організована на стадіоні столиці Татарстану – в Казані і з цього приводу на 28-тисячному стадіоні "Центральний" очікується небувалий аншлаг. Вже зараз можна спостерігати величезні черги за квитками в касу, люди простоюють годинами, щоб уникнути спекуляцій в одні руки дозволено продавати не більше двох квитків.

Російські футболісти прилетять до Казані в четвер, а збірна Люксембургу прилетіла напередодні ввечері і встигла провести тренування. Нагадаємо, свій попередній матч збірна Росії програла Північній Ірландії і цей програш трохи ускладнив становище, тепер кожен відбірний матч може стати вирішальним для участі в чемпіонаті світу.

Трансляція матчу з Казані буде проходити в п’ятницю, 6 вересня, о 18:20 за мск.

Футболісти російської збірної готуються до матчу з Люксембургом (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: