У Сирію хімічна зброя з Росії не поставляється – Міноборони

 У міністерстві оборони Російської Федерації спростували інформацію про те, що з боку Москви до Сирії проходять поставки хімічної зброї, а також технології з її створення. Про це сьогодні, 5 вересня, журналістам заявив заступник міністра оборони РФ Анатолій Антонов.

 За словами Антонова, Росія не порушує зобов’язання з конвенції про заборону хімічної зброї. Заступник міністра також зазначив, що у нього викликають невдоволення «спроби деяких країн перекласти відповідальність з хворої голови на здорову». Відзначимо, що зовсім недавно міністр оборони США Чак Хейгел висловив свою думку про те, що росіяни постачають на територію Сирії хімічну зброю.

Related Post

 «Мені іноді здається, що ці антиросійські інсинуації спрямовані лише на створення якого-небудь приводу для здійснення агресії проти суверенної держави», – повідомив заступник голови міністерства оборони РФ.

 У ході обговорення теми про Сирію, Антонов також зазначив, що планована військова операція США в Сирії може завдати серйозної шкоди всьому Середземномор’ю, а не тільки Сирії.

 За матеріалами: rbc.ru

Leave a Comment