fbpx
Політика

Путін підтримав ідею створення відкритого банку завдань з ЄДІ

Президент Російської Федерації Володимир Путін вважає можливим розгляд ініціативи про те, щоб зробити повністю відкритим банк завдань з ЄДІ. Ця ідея була висловлена ​​педагогами на зустрічі президента з т.в.о. мера Москви Сергієм Собяніним і вчителями.

У ході розмови обговорювалися пропозиції, як удосконалити систему проведення ЄДІ. Дана ініціатива полягає в тому, щоб зробити базу даних Єдиного держіспиту відкритою. Тоді протягом року учні з вчителями отримають можливість опрацювати всі завдання і проаналізувати успіхи і невдачі.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

Крім того, було запропоновано проводити здачу ЄДІ в електронному вигляді , але не в школах, як в даний час, а на базі спеціальних центрів. Також було запропоновано дозволити школярам кілька разів здавати іспит до моменту зарахування до вишу. Цей крок дозволив би зробити систему проведення ЄДІ більш відкритою, а систему контролю – незалежною.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

На думку педагогів, це б зняло зайве психологічне навантаження, як у дітей, так і у їхніх батьків і педагогів. Путін запропонував присутнім передати відповідні ідеї в письмовому розширеному вигляді Собяніну. "Я передам в Міністерство освіти, ми опрацюємо" , – сказа  т.в.о. мера Москви.

Путін підтримав ідею створення відкритого банку завдань з ЄДІ (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: