fbpx
Спорт

МОК вважає, що Сочі готовий до Олімпіади

Член виконкому МОК, президент Міжнародної федерації хокею Рене Фазель заявив, що доповідь, представлена оргкомітетом "Сочі -2014" в ході засідання виконкому Міжнародного олімпійського комітету /МОК/ у Буенос -Айресі, вийшла вдалою і змістовною.

Фазель зазначив, що виступ Дмитра Чернишенка, голови оргкомітету "Сочі -2014", був хорошим і ніяких серйозних проблем виявлено не було. У всіх членів виконкому якщо і виникали питання, то тільки організаційного характеру.

«Ви знаєте, що Олімпійські ігри організувати непросто, але ми – одна команда і зробимо все, щоб в Сочі відбулися успішні Ігри», – сказав Фазель.

Президент МОК Жак Рогге згоден з цією думкою і заявив, що на думку МОК, в Сочі відбудуться "чудові Олімпійські ігри". Президент МОК особливо підкреслив, що перевірки показали – у Сочі готова вся інфраструктура.

"Все, що потрібно для проведення Олімпійських ігор в Сочі, вже побудовано, все вже на своєму місці, – сказав Рогге журналістам. – Я кажу про спортивні об’єкти, дороги, готелі. Все, що необхідно для організації турніру – готово. Тепер потрібно лише підготувати об’єкти під конкретні потреби. Залишилося вирішити тільки операційні питання. До початку Ігор залишилося 155 днів, і ми з оптимізмом дивимося в майбутнє. Сочі буде готовий до Олімпіади".

За словами Рогге, в кулуарах засідання виконкому обговорювалися, в основному, вибори нового президента організації, які пройдуть десятого вересня. На посаду нового голови МОК претендують Річард Карріон, Сергій Бубка, Сер Мьянг Нг, Чінг -Ко У, Денис Освальд і Томас Бах, який є фаворитом.

МОК вважає, що Сочі готовий до Олімпіади (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: