fbpx
Футбол

Вілліан: “Моя мрія грати за Челсі зіграла велику роль”

 Новоспечений гравець лондонського «Челсі», бразилець Вілліан, розповів про свої емоції, пов’язані з переходом до табору «аристократів».

 «Пропозицію від «Челсі» я отримав 2 місяці тому, проте керівництво «Анжи» не дало мені дозволу піти. Я спостерігав за грою лондонців, коли був вільний час, і ось тепер моя мрія збулася. Я буду працювати з таким фахівцем, як Жозе Моурінью. Моя думка – він є кращим менеджером у світі», – заявив бразилець в інтерв’ю бразильському телеканалу. Також гравець зазначив, що буде викладатися на всі «сто» на полі, щоб знову отримати виклик у національну збірну Бразилії.

 Зазначимо, що 8 місяців тому Вілліан перейшов з донецького «Шахтаря» в махачкалінський «Анжи». У складі російської команди бразилець провів 15 матчів. Зовсім недавно власник «Анжи» Сулейман Керімов заявив про те, що він збирається продати більшу частину високооплачуваних гравців, щоб розвантажити зарплатну відомість. У число даних гравців також потрапив і Вілліан.

 У ЗМІ з’являлася інформація, що бразилець може повернутися назад в «Шахтар», проте, як виявилося, дана інформація не була достовірною.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: