fbpx
Міжнародна економіка

WebMoney відновила роботу всіх сервісів, крім виведення гривень

 Електронна платіжна система Webmoney заявила про відновлення роботи сервісів, які дозволяють проводити поповнення мобільних рахунків, а також оплачувати платежі в інтернет- магазинах. Проте також було відзначено, що в даний момент виведення грошових коштів у гривнях з електронних гаманців WMU залишиться недоступним.

 Нагадаємо, що ще минулого тижня представники електронної платіжної системи Webmoney повідомили всім своїм клієнтам про те, що електронні платежі будуть тимчасово припинені. У компанії відразу ж уточнили, що дані зміни носять лише тимчасовий характер і найближчим часом, а саме протягом одного тижня, всі неполадки будуть усунені. У той же час співробітники Податкової служби України уточнили, що рахунки Webmoney були заарештовані через відмову компанії узаконити свою діяльність.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 Як повідомлялося раніше, 11 червня в офісі WebMoney, який розташований у столиці України був проведений обшук. Тоді податківці вилучили електронні носії інформації. Після перевірки матеріалів, Податкова служба України заявила про численні порушення в діяльності компанії.

 За матеріалами: finance.liga.net

Читайте також: