fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

На посольство Росії в Сирії скоєно напад

 Сьогодні, 4 вересня, район Дамаска, в якому розташоване посольство Російської Федерації, піддався рясній мінометній атаці. Про інцидент повідомляють самі співробітники дипломатичних представництв в Дамаску і Бейруті. За даними співробітників посольства Росії, ніхто з росіян під час атаки не постраждав.

 «Сьогодні, в проміжку між 08.00 і 10.30 за місцевим часом, район, в якому знаходиться посольство Росії, інтенсивно обстріляли з мінометів. За попередніми даними, на район було скинуто близько 20 хв. Ніхто зі співробітників дипломатичного представництва не постраждав. Під час бомбардування поранення отримали чотири місцевих жителі. Також відомо і про одного загиблого», – повідомляє співробітник російського посольства в Сирії.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що в даний момент на стороні сирійської опозиції воюють громадяни 83 держав. Серед тих, хто приєднався до опозиціонерів також числяться і громадяни України. Своєю чергою, влада Сирії виступила із заявою, що в деяких регіонах держави ситуація продовжує бути стабільно безпечною.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

 За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: