У ВР прийняли рішення не розглядати закон про секс-меншини

 Сьогодні, 4 вересня, українські політики прийняли рішення відкласти розгляд закону про захист трудових прав сексуальних меншин. Про це повідомив опозиціонер Арсеній Яценюк.

 «Сьогодні у нас відбулася окрема нарада, яка стосувалася даного питання. Я бачу кілька варіантів вирішення даної проблеми. Вирішити дану проблему зможе лише людина з повноваженнями омбудсмена. Вже наступного тижня Валерія Лутковська відвідає Єврокомісію і повідомить про своє бачення, яким саме чином вирішити дану проблему», – заявив політик.

Related Post

 Нагадаємо, що законопроект під номером 2342 спрямований на внесення деяких змін до законодавчих актів України, які повинні вплинути на запобігання дискримінації представників сексуальних меншин в Україні. Прийняти даний законопроект потребує саме Європейський Союз.

 Зазначимо, що в Партії Регіонів офіційно заявили, що підтримають всі законопроекти, які допоможуть євроінтеграції України, однак закон про сексуальні меншини підтриманий не буде. У той же час в партії «УДАР» зазначили, що рішення про даний законопроект буде вирішуватися особисто кожним з депутатів.

 За матеріалами : segodnya.ua

Leave a Comment