fbpx
Футбол

Турецькі футбольні клуби підозрюють Артема Мілевського у вживанні наркотиків

 З дня на день повинна була з’явитися офіційна інформація про перехід футболіста Артема Мілевського до складу турецького «Газіантепспора», однак у справі «про Мілевського» з’явилися нові подробиці. Як повідомляють турецькі інформаційні агентства, представники потенційного клубу українця поцікавилися у інших команд турецького дивізіону, з яких причин вони вирішили відмовитися від послуг футболіста. Своєю чергою, клуби відповіли, що відмовили футболістові через його можливі проблеми з наркотиками. Після таких новин невідомо, чи погодиться турецький клуб на підписання українського нападника.

 Нагадаємо, що в турецькій пресі була інформація про те, що саме сьогодні, 4 вересня, Артем Мілевський повинен пройти медичне обстеження у своєму новому клубі, після чого українець підпише контракт на три роки.

 Зазначимо, що в літнє трансферне вікно українським футболістом активно цікавився італійський футбольний клуб «Ліворно». Однак після довгої історії з завершенням контракту футболіста трансфер так і не відбувся. Нагадуємо, в даний момент у Артема Мілевського закінчився контракт зі столичним «Динамо».

 За матеріалами : segodnya.ua

Читайте також: