fbpx
Політика

Росія не проти євроінтеграції України

 Глава російської держави Володимир Путін стверджує, що в Росії з повагою ставляться до бажання України приєднатися до зони вільної торгівлі з Європейським союзом, однак у такому випадку Росія все ж таки буде змушена піти на певні заходи, щоб захистити свій ринок. Він також запевнив, що який би, зрештою, вибір не зробило керівництво України, Росія продовжить з нею співпрацювати і з повагою поставиться до прийнятого рішення.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Питання лише в тому, як ми продовжимо працювати в цьому випадку. Ми, зі свого боку, будемо змушені вжити заходів для захисту своїх інтересів», – повідомив Володимир Путін.

Раніше він вже зазначав, що євроінтеграція України може призвести до того, що іноземні товари витіснять з внутрішнього ринку України їх власні товари і їх доведеться збувати в інші країни. Путін побоюється, що ринком збуту послужить Митний союз, однак це може створити проблеми для економіки країн-членів цього об’єднання.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: