fbpx
Футбол

«Манчестер Юнайтед»: всі трансфери будуть взимку?

«Червоні дияволи», на переконання всієї футбольної громадськості, провалили літню трансферну кампанію.

Незважаючи на той факт, що в останні години літнього трансферного вікна представники «Манчестер Юнайтед» все-таки погодили з «Евертоном» трансфер бельгійця Маруана Феллаїні, попрацювали чинні чемпіони АПЛ на футбольному ринку досить слабо. Варто відзначити, що «масла у вогонь» підливає і довгий список невдач манкуніанців на ринку.

Нагадаємо, що проблеми «червоних дияволів» почалися з того, що в «Барселоні», навіть отримавши кілька дуже вигідних пропозицій, навідріз відмовилися відпускати у Прем’єр – лігу хавбека Сеска Фабрегаса. Крім того, сам іспанець не особливо горів бажанням покидати розташування каталонського клубу. Провалом завершилися і тривалі переговори з «Реалом», під час яких обговорювалося майбутнє Месута Езіла, Самі Хедіра, Луки Модріча і Фабіу Коентрау. Інший представник «Барселони», Тіаго Алькантара, відправився до Мюнхена. У «Галатасараї» запевнили, що відмовили «червоним дияволам» у продажу голландського плеймейкера Уеслі Снайдера, а головний тренер «Роми» ще минулого тижня повідомив про «запізний інтерес» Девіда Мойєса до півзахисника збірної Італії Даніеле Де Россі.

Новий виконавчий директор « Манчестер Юнайтед» Ед Вудворд, після «тонни критики» на свою адресу, не збирається в майбутньому повторювати допущені в літнє міжсезоння помилки. За інформацією британських ЗМІ, вже зараз на «Олд Траффорд» взялися планувати проведення січневої трансферної кампанії. Скаути «МЮ» будуть постійно стежити за футболістом «Атлетіко» Еррерою. Не виключено, що вже через кілька місяців манкуніанці все ж зважаться виплатити мадридцям клаусула контракту півзахисника.

У списку пріоритетів клубу залишається і лівий захисник « Евертона» Лейтон Бейнс, якого влітку теж активно сватали в Манчестер.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: