fbpx
Футбол

Російський суддя з елітної категорії арбітрів УЄФА відсторонений від роботи

 Арбітрам, які обслуговують футбольні матчі, і самим необхідно перебувати в прекрасній фізичній формі. Союз європейських футбольних асоціацій періодично проводить перевірки, і за їх результатами виноситься рішення, чи здатні судді обслуговувати ігри.

 На жаль, російський футбольний арбітр Сергій Карасьов не зміг виконати нормативи УЄФА з фізичної підготовки, і провалив тести, які проводилися в ході семінару для арбітрів у Ньоні (Швейцарія). Крім Карасьова ще кілька арбітрів не змогли довести, що вони знаходяться в хорошій фізичній формі – всі вони відсторонені від роботи на міжнародних матчах. Однак, за правилами УЄФА, арбітри, які не склали тестування, можуть всередині країни обслуговувати ігри.

 6 вересня Сергій Карасьов повинен був судити матч між збірними Швейцарії та Іспанії у відбірковому турнірі чемпіонату світу 2014 року. Інформація про те, хто замінить російського арбітра, поки відсутня.

 Сергію Карасьову 34 роки. Він за правом вважається одним з кращих російських арбітрів. Три роки тому Карасьов став арбітром ФІФА, влітку поточного року був включений в елітну категорію арбітрів УЄФА.

Російський суддя із елітної категорії арбітрів УЄФА відсторонений від роботи (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: