fbpx
Шоу-бізнес

Елтон Джон жалкує про пізнє батьківство

 Легендарний співак і композитор з Великобританії 66- річний Елтон Джон під час вручення нагороди за внесок у музику на церемонії Brits Icon Award зізнався, що шкодує про те, що радість батьківства прийшла до нього так пізно. Також співак розповів глядачам, що батьківство робить його щасливим.

 Однак Сер Елтон Джон повністю віддає собі звіт в тому, що може не побачити, як його сини виростуть. Жартома співак сказав, що до 15-річчя його дітей йому самому буде вже більше 80 -ти, і він навіть по сходах зможе підніматися дуже важко.

 Близькому другу Елтона Джона Девіду Фернішу, з яким співак виховує двох дітей, 50 років. При цьому співак заявляє, що він і його друг можуть цим дітям подарувати багато любові, а натомість пара останні два з половиною роки відчуває щастя від спілкування з малюками.

 Нагадуємо, в одностатевої сім’ї Елтона Джона і його партнера Девіда Ферніша ростуть двоє синів, народжені завдяки сурогатній матері в каліфорнійській клініці. Виносила дітей одна і та ж жінка, яку пара любить і цінує як сестру. Також співак і його партнер зізналися, що яйцеклітини належать одній жінці, тому хлопчики є братами як мінімум наполовину.

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: