fbpx
Міжнародна економіка

Прем’єр Медведєв стане головою комісії з розвитку Далекого Сходу

У вівторок на нараді з віце-прем’єрами глава російського уряду Дмитро Медведєв оголосив про створення комісії з розвитку Далекого Сходу. Прем’єр нагадав, що подібні методи вже були випробувані на Кавказі, і відповідна урядова комісія вже займається розвитком цього регіону.

"Відповідна урядова комісія з розвитку Далекого Сходу буде створена під головуванням керівника уряду", – заявив на нараді Дмитро Медведєв.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

Він повідомив, що утворюється ще одна комісія з метою забезпечення сталого функціонування водогосподарського комплексу Сибіру і Далекого Сходу, яку очолюватиме віце -прем’єр Аркадій Дворкович.

Сам Дворкович зазначив, що в даний час він бачить дві істотні проблеми, пов’язані з водогосподарським комплексом. Одна з них полягає в тому, що існуюча наукова база і база спостережень не дозволяють у повному обсязі здійснювати прогнозування як водосховищ та гідростанцій, так і басейнів основних річок. Друга проблема полягає в регулюванні водогосподарського комплексу.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

У найближчі дні Аркадій Дворкович планує вилетіти на Далекий Схід, щоб організувати роботу комісії та оцінити на місці ситуацію.

Прем’єр Медведєв стане ще й головою комісії з розвитку Далекого Сходу (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: