fbpx
Шоу-бізнес

Мітя Фомін одружився?

 Мітя Фомін і Катя Гордон одружилися? Саме таким питанням задалися шанувальники артистів, прочитавши інтригуючі записи в соціальних мережах.

Зараз на одному з незаселених островів повним ходом йдуть зйомки реаліті-шоу «Остров». Багато зірок шоу-бізнесу вирушили на край світу для того, щоб з’ясувати, хто ж з них найкращий.

Повідомляється, що на острові вже утворилася парочка, яка зв’язала себе узами шлюбу за індонезійськими законами. Йдеться про популярного співака Мітю Фоміна, соліста групи Hi -Fi до 2009 року, який взяв у дружини скандальну телеведучу Катю Гордон, яка, до речі, і підтвердила дану інформацію через соціальну мережу.

Дівчина не тільки виклала спільний знімок з Митею, але і підкріпила його інтригуючим коментарем, написавши: «Фомін і Гордон… Дещо сталося… ». Також Катя Гордон повідала, що: «Так, ми дійсно одружилися з Митею на острові. У нас було справжнє весілля. Але більше нічого я розповісти не можу, у мене навіть фотографій немає. Нам тут заборонено користуватися телефоном і Інтернетом» .

Нагадуємо, що в новому реаліті -шоу «Острів» також беруть участь такі знаменитості, як: Олена Свиридова, Анастасія Задорожна, Сергій Сафронов, Іраклій Пірцхалава, Настя Кочеткова та інші.

Читайте також: