fbpx
Футбол

Колега Дзюби по команді вважає Капелло “сліпуватим”

Вельми нешанобливо прокоментував рішення Фабіо Капелло про склад російської збірної на найближчих іграх відбіркового туру ЧС – 2014 півзахисник футбольного клубу «Ростов» Тимофій Калачов. Він назвав головного тренера російської національної команди «сліпуватим» за те, що Капелло не викликав до збірної форварда «Ростова» і найкращого бомбардира чемпіонату Росії Артема Дзюбу.

Спочатку Артем Дзюба значився в розширеному складі команди, але в шорт-лист на матчі з Люксембургом та Ізраїлем не потрапив. Калачов стверджує, що його колега по команді дуже засмутився, дізнавшись про рішення Капелло. «Для мене теж стала одкровенням новина про його невиклик. Все-таки Артем зараз кращий бомбардир чемпіонату. Він забив сім м’ячів, непогано грав в останніх зустрічах», – заявив Калачов.

На ігри з Люксембургом (6 вересня) та Ізраїлем (10 вересня) виклик отримали три нападники – Олександр Кержаков (з пітерського «Зеніту»), Олександр Кокорін і Федір Смолов (обидва з московського «Динамо»).

Останньою грою Артема Дзюби у відбірковому турі став поєдинок з Північною Ірландією. Футболіст вийшов на заміну після перерви, але голом не відзначився.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: