fbpx
Футбол

Автобіографія Алекса Фергюсона буде випущена 24 жовтня

 Сьогодні, 4 вересня, стала відома дата виходу автобіографії відомого футбольного тренера сера Алекса Фергюсона. За даними прес -служби «Манчестер Юнайтед», книга вийде у світ вже 24 жовтня поточного року. Дана інформація також з’явилася і на сторіночці англійського клубу в Twitter.

Відзначимо, що Алекс Фергюсон, якому 31 грудня «стукне» 72 роки, був біля керма англійського «Манчестер Юнайтед» протягом 26 років: з 1986 до 2013 року . За довгі роки роботи в команді, шотландець зумів виграти більше трофеїв, ніж вдалося виграти команді за останні сто років.

Найуспішнішим сезоном в історії «Манчестер Юнайтед» називають сезон 1998/1999 років, коли команді вдалося завоювати три найголовніші турніри: Лігу Чемпіонів, Прем’єр – лігу і Кубок Англії. Після настільки великого досягнення Алекса Фергюсона посвятили в лицарі.

Проте в травні 2013 року легендарний для клубу тренер оголосив про завершення своєї футбольної діяльності. На прощання серу Алексу Фергюсону вдалося в черговий раз стати чемпіоном Англії. Відзначимо, що в даний момент «МЮ» очолює інший шотландець – Девід Мойес.

За матеріалами: rsport.ru

Читайте також: