Кабмін перенесе перепис населення України?

Кабінет міністрів України 4 вересня під час чергового засідання збирається внести зміни до розпорядження уряду щодо термінів проведення перепису населення. Про це стало відомо з порядку денного засідання Кабінету міністрів.

Відзначимо, що раніше в уряді вже переносили всеукраїнський перепис населення з 2012 на 2013 рік.

Крім того, сьогодні уряд має розглянути питання щодо запобігання та виявлення корупції.

На засіданні Кабміну буде розглянуто питання про заходи для забезпечення будівництва електропідстанції «Європейська» в Києві та реконструкції розподільчого пристрою ТЕЦ-5. Також повинні будуть затвердити проекти реконструкції автомобільних доріг. Зокрема, очікується затвердження проекту реконструкції автодороги М- 06 Київ – Чоп ( на Будапешт через Львів, Ужгород і Мукачево ) на ділянці 129,6 – 151,73 км. Також у Кабміні мають затвердити робочий проект капремонту міжнародної автодороги державного значення М- 01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі (на білоруський Гомель), на ділянці км 67+125 – км 716+503 .

Related Post

Під час засідання Кабмін також має розглянути законопроект «Про внесення змін до закону України "Про державний бюджет України на 2013 рік». Зміни до держбюджету – 2013 повинні врегулювати питання, пов’язані з фінансуванням завершення будівництва нових станцій метро в Дніпропетровську.

Кабінет міністрів повинен затвердити кількість українців, які підлягають призову на строкову військову службу та обсяг видатків для проведення призову з жовтня до листопада 2013 року.

Варто відзначити, що сьогодні уряд може розглянути і законопроект «Про внесення змін до статті 229-ту Податкового кодексу України». Зміни стосуються особливостей оподаткування зрідженого газу і нафтопродуктів, які використовуються в якості сировини для нафтохімічної промисловості.

За матеріалами: РБК – Україна

Leave a Comment