fbpx
Новини світу

Кабмін перенесе перепис населення України?

Кабінет міністрів України 4 вересня під час чергового засідання збирається внести зміни до розпорядження уряду щодо термінів проведення перепису населення. Про це стало відомо з порядку денного засідання Кабінету міністрів.

Відзначимо, що раніше в уряді вже переносили всеукраїнський перепис населення з 2012 на 2013 рік.

Крім того, сьогодні уряд має розглянути питання щодо запобігання та виявлення корупції.

На засіданні Кабміну буде розглянуто питання про заходи для забезпечення будівництва електропідстанції «Європейська» в Києві та реконструкції розподільчого пристрою ТЕЦ-5. Також повинні будуть затвердити проекти реконструкції автомобільних доріг. Зокрема, очікується затвердження проекту реконструкції автодороги М- 06 Київ – Чоп ( на Будапешт через Львів, Ужгород і Мукачево ) на ділянці 129,6 – 151,73 км. Також у Кабміні мають затвердити робочий проект капремонту міжнародної автодороги державного значення М- 01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі (на білоруський Гомель), на ділянці км 67+125 – км 716+503 .

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Під час засідання Кабмін також має розглянути законопроект «Про внесення змін до закону України "Про державний бюджет України на 2013 рік». Зміни до держбюджету – 2013 повинні врегулювати питання, пов’язані з фінансуванням завершення будівництва нових станцій метро в Дніпропетровську.

Кабінет міністрів повинен затвердити кількість українців, які підлягають призову на строкову військову службу та обсяг видатків для проведення призову з жовтня до листопада 2013 року.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Варто відзначити, що сьогодні уряд може розглянути і законопроект «Про внесення змін до статті 229-ту Податкового кодексу України». Зміни стосуються особливостей оподаткування зрідженого газу і нафтопродуктів, які використовуються в якості сировини для нафтохімічної промисловості.

За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: