fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Втеча Мельника. На міліціонерів, які упустили екс-ректора Податкової академії, одягнуть такі ж браслети

 Сьогодні, 4 серпня, в Київській обласній прокуратурі завили, що правоохоронці, які причетні до втечі колишнього ректора Петра Мельника, будуть покарані. Відзначається, що покаранням для міліціонерів, які провинилися може стати той же самий домашній арешт.

 В даний момент звинувачення пред’явлені двом підозрюваним. Як встановило слідство, підозрювані неналежним чином проводили спостереження за Петром Мельником, в результаті чого йому вдалося втекти. Також було уточнено, що міліціонери вчасно не відреагували на тривожні сигнали браслета Мельника.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 «На дану хвилину підозрювані співпрацюють зі слідством. Якщо ж вони перестануть допомагати, то суд буде змушений для них обрати запобіжний захід. За їх словами, електронний браслет ще до кінця не вивчили, тому ніхто не знав його слабких місць. Один з правоохоронців знав, що з браслета надходить сигнал і потрібно в терміновому порядку посилати оперативну групу до будинку Мельника. Однак, з незрозумілих причин, він посилав її занадто довго. Чому так сталося – нам належить дізнатися», – заявили в прокуратурі.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

 За матеріалами : segodnya.ua

Читайте також: