fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Влада Сирії обіцяє безпеку українським громадянам, які проживають на її території

 Сирійська влада пообіцяла безпеку громадянам України, які проживають в даний момент на території держави. Про це стало відомо сьогодні, 4 вересня, на прес -конференції посла Сирії в Україні Мохамеда Саїд Акіля.

«Сирія буде захищати не тільки свій народ, а також і всіх гостей, що проживають на території держави. Це є нашим боргом щодо всіх. Ми запевняємо, що нічого поганого не буде і бути не повинно», – заявив посол.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Також Мохамед Саїд Акіль додав, що в даний момент громадянам України, які перебувають на території Сирії, нічого не загрожує, винятком є ​​лише гарячі точки, в яких проходять військові дії.

«Звичайно, в даний момент є і місця, куди ми не радимо їхати. Однак багато осіб і донині звертаються до нас за візами і продовжують їздити туди. Я не можу сказати, що саме буде після 9 вересня, проте зараз я можу запевнити – в багатьох районах держави абсолютно спокійна обстановка», – додав Мохамед Саїд Акіль.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Відзначимо, що за останніми даними українського МЗС, в даний момент в Сирії продовжують перебувати близько 400 громадян України.

За матеріалами: rbc.ua

Читайте також: