Азаров: Сільськогосподарські ярмарки в Україні повинні проходити щотижня

Сільськогосподарські ярмарки за участю сільськогосподарських товаровиробників, кооперативів та особистих селянських і фермерських господарств повинні проводитися в містах України щотижня. Про це повідомив прем’єр -міністр України Микола Азаров під час засідання Кабінету міністрів у середу, 4 вересня. Глава уряду доручив Міністерству аграрної політики і продовольства спільно з місцевими адміністраціями скласти графік проведення ярмарків до кінця поточного року.

«Гарний врожай в поточному році, активний розвиток фермерських господарств і створення сучасних овочесховищ дають всі підстави для стабілізації цін майже на всю сільгосппродукцію. І для виробників не повинно бути ніяких перешкод з продажу своєї продукції безпосередньо споживачам», – підкреслив Микола Азаров.

Related Post

За прогнозами Мінагрополітики, у вересні планується провести близько 7 тисяч продовольчих ярмарків. На них можна буде придбати плодоовочеву продукцію, м’ясо та м’ясопродукти, рибу і рибопродукти, молоко та молокопродукти, бакалійні товари та яйця за цінами, значно нижчими за ринкові.

За матеріалами: kmu.gov.ua

Leave a Comment