Українців змусять платити за газ більше

З листопада 2020 року ціна на газ для українців зросте майже на 35%, і складе 6,33 грн/куб. м з ПДВ і без урахування вартості розподілу (доставки). Про це повідомляє прес-служба НАК «Нафтогаз України».

«Ціна на природний газ в листопаді в рамках тарифу “Місячний” складає 6,33 грн/куб.м. з ПДВ (без вартості розподілу). Для тих клієнтів, які у листопаді підключать тариф “Річний”, ціна газу на наступні 12 місяців становитиме 6,45 грн/куб.м з ПДВ (без вартості розподілу). Натомість, клієнти, які підключили тариф «Річний» в попередні періоди продовжуватимуть сплачувати за газ по ціні, яку зафіксували при переході на річний тариф», – йдеться в повідомленні.

Related Post

В компанії зазначають, що такий крок дає змогу застрахуватися від подальших цінових коливань та зробити витрати на газ планомірними. Підвищення ціни обумовлене сезонним фактором та збільшенням оптової ціни на блакитне паливо

В той же час однакові щомісячні платежі в рамках тарифу «Річний» допоможуть знизити фінансове навантаження на сімейний бюджет в опалювальний період, коли споживання газу більше, а ціна на нього вища, ніж у міжсезоння.

Leave a Comment