fbpx
Політика

«Я не можу підібрати інших слів, окрім як «козли»» – Микита Висоцький про методи агітації прихильників Навального

Сини Юрія Нікуліна та Володимира Висоцького обурені тим, що прихильники Навального розміщують свою наочну агітацію на московських пам’ятках.

«Не можу підібрати інших слів, окрім як «козли»», – сказав син Володимира Висоцького Микита, а син Юрія Нікуліна Максим заявив, що « використовувати пам’ятники в політичних цілях – некоректно». Він також додав, що з точки зору людської моралі, слово пам’ятник походить від іншого слова – пам’ять, і означає те, що люди щось пам’ятають.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

З приводу майбутніх виборів Максим Нікулін сказав, що не довіряє всім закликам і агітаціям, а свій вибір давно зробив. «Москві потрібні господарники, а не політики, ті, хто буде служити, а не правити, – зазначив він. – Кандидати, які беруть участь у виборах заради своєї політичної кар’єри, мені не цікаві. Адже для мене головне – місто, в якому я живу, а не чиясь кар’єрна драбина».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

У понеділок російські ЗМІ повідомили з посиланнями на блогерів, що прихильники Навального «глумляться над пам’ятниками в Москві», розміщуючи свою наочну агітацію прямо на статуях. Серед їх «жертв» виявилися улюблені москвичами пам’ятники Юрію Нікуліну, Євгену Леонову, Володимиру Висоцькому, Олександру Пушкіну та Наталії Гончаровій.

За матеріалами: vz.ru

Читайте також: