fbpx
Шоу-бізнес

Христина Асмус готова народити Харламову трьох дітей

  Пара актриси і зірки серіалу «Інтерни» Христини Асмус і резидента Comedy Club Гаріка Харламова чекає на поповнення у родині. 25- річна Христина Асмус носить під серцем малюка, який стане першим як для актриси, так і для її коханого.

Про спадкоємця Гарік Харламов мріяв вже давно, адже з 2010 року він був одружений з Юлією Лещенко, з якою вони ретельно «працювали» над продовженням роду. Проте 28 -річна Юлія ніяк не могла завагітніти, хоча лікарі в один голос заявляли, що вони обоє здорові.

У січні ж цього року з’явилася інформація про те, що Гарік пішов від дружини через роман з Христиною Асмус, а в червні 2013 року закохані молоді люди таємно одружилися. Нещодавно з’ясувалося, що розлучення Гаріка і Юлії анульовано і фактично Харламов тепер вважається двоєженцем.

Поки ще законна дружина не наважується подати до суду на шоумена, але розраховує, що при сформованих обставинах він сам виконає всі її вимоги. Юлія Лещенко чудово розуміє, що повернути чоловіка у неї не вийде, тим більше, що незабаром Христина Асмус здійснить давню мрію Харламова – подарує йому сина чи доньку.

Сама Христина Асмус прийняла позицію не встрявати в справи коханого, а  насолоджуватися своїм станом, кажучи, що однією дитиною Гарик «не відбудеться». Асмус зізнається, що дуже любить дітей і хоче народити їх багато. Христина переконана, що в їх сім’ї з’явиться як мінімум три малюки.

За матеріалами: ЕвроСМІ

Читайте також: