fbpx
Кінотеатри

Том Харді представив на Венеціанському кінофестивалі свій новий фільм

 На Венеціанському кінофестивалі під час позаконкурсної програми був показаний новий фільм за участю актора Тома Харді – «Лок». Постановкою картини займався режисер «Ефекту колібрі» Стівен Найт. Фільм «Лок» став його другим режисерським проектом.

 Примітно, що майже всі дії фільму проходять в автомобілі, за кермом якого знаходиться герой Тома Харді – Айван Лок.

 Як повідомив режисер фільм Стівен Найт, він спочатку бачив у головній ролі виключно Тома Харді і через продюсерів зв’язався з ним, запропонувавши знятися. Харді сподобалася ідея фільму, і він погодився, але через щільний робочий графік у нього були вільні лише два тижні. У підсумку, зйомки фільму тривали всього вісім днів.

 За словами Харді, коли йому надали матеріал, то там було лише 30 сторінок тексту, однак за три дні до початку зйомок їх кількість збільшилася до 90.

 Ще одна особливість фільму в тому, що його дія розгортається в реальному часі – точно так само знімали і сам фільм. Як зазначив Том Харді, підготовка до фільму більше нагадувала підготовку до вистави і зйомки проходили так, ніби він грав у якійсь п’єсі.

 Чи добереться фільм «Лок» до вітчизняних кінотеатрів, поки що невідомо.

 У Венеції цей фільм вразив дуже багатьох, як і гра Тома Харді. Багато журналістів згодом цікавилися, чому картина не потрапила до конкурсної програми кінофестивалю.

 

 

Фрагмент із фільму «Лок» (відео):

  За матеріалами: kinopoisk.ru

Читайте також: