fbpx
Спорт

Кубок Девіса. Україна оголосила склад на поєдинок проти Іспанії

 З 13 по 15 вересня в Мадриді збірна України зіграє поєдинок плей – офф Світової групи проти збірної Іспанії, у складі якої багато сильних і відомих тенісистів.

 Раніше видання Marca повідомляло про те, що за збірну Іспанії вперше за останні два роки погодився зіграти Рафаель Надаль, який складе компанію Томмі Робредо, Фернандо Вердаско і Марку Лопесу. Востаннє Рафаель Надаль грав у збірній у фіналі Кубка Девіса в 2011 році.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Визначився склад і української збірної. За українську команду в Мадриді будуть грати Олександр Долгополов, Сергій Стаховський, Денис Молчанов і Олександр Недовєсов.

 Кубок Девіса є найбільшим міжнародним командним тенісним турніром у чоловіків. Ці змагання проводяться щороку, а вперше цей турнір був проведений у далекому вже 1900 році. Історія говорить нам про те, що ідея проводити тенісні турніри між збірними різних країн зародилася ще в 1899 році. Авторами ідеї були чотири студенти відомого у всьому світі Гарвардського університету, а одним з них був Дуайт Девіс, який придумав схему проведення турніру, а також за власні кошти купив приз для переможця.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: isport.ua , Wikipedia.org

Читайте також: