fbpx
Новини світу

РФ доповів президентові про запуск двох балістичних ракет з акваторії Середземного моря

Президент РФ Володимир Путін отримав доповідь від Міноборони, в якій повідомляється про запуск двох балістичних ракет з акваторії Середземного моря. Згідно з отриманою інформацією, траєкторія польоту спрямована в східну частину середземноморського узбережжя.

Для журналістів інформацію оприлюднив на прес -конференції, що відбулася сьогодні, міністр оборони Росії Сергій Шойгу, відповідна доповідь лягла на стіл президента.

Читайте також:  Уряд Словаччини відмовився звільнити міністерку, яка дозволила культурну співпрацю з росією

Російський дипломат в Сирії заявив, що представники посольства поки не можуть прокоментувати запуск ракет, так як вони не мають відповідних даних.

В акваторії Середземного моря зараз знаходяться кораблі США, Франції і Великобританії. Уряд кожної з цих країн раніше заявляв про намір завдати обмежений «попереджувальний» удар по Сирії. З якого саме есмінця був виконаний пуск ракет, інформація відсутня.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

Нагадаємо, влади низки західних країн вважають, що уряд Башара Асада винний в застосуванні хімічної зброї проти цивільного населення. США, Франція і Великобританія вже заявляли про готовність почати військову інтервенцію.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: