fbpx
Політика

Новинський попросив два дні для прийняття остаточного рішення про вступ до Партії регіонів – Єфремов

Народний депутат України Вадим Новинський в найближчі два дні визначиться, чи буде він вступати у фракцію Партії регіонів чи залишиться позафракційним. Про це в ході брифінгу у Верховній Раді України заявив керівник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов. Те, що Вадим Новинський написав заяву про свій вступ у фракцію більшості, Олександр Єфремов вже чув, проте сам документ не бачив. А поспілкувавшись особисто з новообраним депутатом, виявилося, що такої заяви поки що зовсім не існує. Вадим Новинський попросив два дні для того, щоб освоїтися і прийняти остаточне рішення вступати у фракцію регіоналів чи ні.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Я поставив йому пряме запитання, тому що мене поінформували, що така заява про вступ до Партії регіонів є, на що мені Новинський відповів, що йому потрібно кілька днів для того, щоб освоїтися і вже тоді прийняти рішення. Він сказав, що йому потрібно два дні, а заяви він ще не писав. Для нас буде прийнятний будь-який варіант – або він вступає у фракцію, або залишається позафракційним», – сказав Олександр Єфремов.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Нагадаємо, напередодні Вадим Новинський прийняв присягу народного депутата.

За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: