fbpx
Футбол

«Роналду – бос», – Гарет Бейл

Новачок «вершкових» Гарет Бейл не думає, що у нього в «Реалі» виникнуть проблеми з нинішнім лідером Кріштіану Роналду.

«Для мене Роналду є кращим гравцем світу», – заявив валлійський вінгер.

За його словами, саме Роналду серйозно вплинув на його бажання перебратися в мадридський «Реал». Бейл упевнений, що в Мадриді буде відмінна команда, яка, зуміє виграти багато трофеїв.

«Виконання штрафних ударів? Тут Роналду бос, він головний. Буду вчитися у нього і у команди в цілому», – зазначив Бейл.

Новачок мадридців висловив сподівання, що « Реал» досягне успіху і він особисто допоможе команді виграти чергову Лігу чемпіонів.

Нагадаємо, що вчора мадридський клуб офіційно оформив трансфер валлійського вінгера «Тоттенхема» за 100 мільйонів євро.

Колишній партнер Гарета Бейла з лондонського клубу і екс-гравець «Реала» голландець Рафаель ван дер Ваарт досить скептично прокоментував трансфер валлійця.

«Гарет Бейл дуже талановитий гравець, але мадридський "Реал" віддав за нього дуже багато грошей. За Гарета переплатили і це очевидно», – заявив голландський хавбек.

Крім того, стверджує ван дер Ваарт, в «Реалі» на Бейла будуть серйозно тиснути – така атмосфера в Мадриді. У той же час, нагадав екс-гравець «бланкос», Бейл дуже скромний і спокійний хлопець , і такий тиск просто може не винести. На його думку, в одному з грандів англійської Прем’єр -ліги Бейлу було б набагато комфортніше.

«Реал здійснив дуже ризикований трансфер, дуже ризикований…», – підсумував голландський хавбек.

Варто відзначити, що протягом трансферного вікна «Реал» щедро витратив 172,5 мільйони євро, підписавши Гарета Бейла (91 млн євро), Ільярраменді (39 млн євро), Іско (30 млн євро), Карвахаля (6,5 млн євро) і Каземіро (6 млн євро). Плюс у Мадриді зуміли підзаробити на продажу Альбіоля (12 млн євро), Кальехона (9,5 млн євро), Єзіла ( 50 млн євро) і Ігуаїна ( 37 млн ​​євро).

За матеріалами: football.ua, isport.ua

Читайте також: